Haugrud Brønnboring med prosjekt i vakre Valdres
Vanngaranti
Gratis befaring
Reelt skriftlig tilbud

Brønnboring i Valdres

Med spredt bebyggelse og et stort antall hytter er det mange bebygde områder i Valdres som ikke er tilknyttet kommunal vannforsyning, da er grunnvann en viktig ressurs. En brønn er ofte den beste og kanskje eneste løsningen for å få god vannkvalitet og -kapasitet til din hytte eller bolig.

Med over 20 års erfaring med brønnboring vil vi med en befaring kunne gi deg gode svar på hva du kan forvente. Vi borrer i både løsmasser og fjell, og har løsninger og utstyr for minimalt skade på omgivelsene - også der det er lengre avstand fra veg.

Øke kapasitet i gammel brønn

I tillegg til å borre nye brønner, hjelper vi mange med å øke kapasiteten i en eksisterende brønn. Kapasitetsøkning gjøres ved å påføre trykk, les mer om dette under "kapasitetsøkning" nedenfor.

Hva koster brønnboring

Det er flere avgjørende faktorer for hva brønnboringen vil koste, men etter en gratis befaring vil du få et konkret skriftlig tilbud. Tomtens tilgjengelighet, borredybde og pumpeløsning er viktige faktorer, men de fleste borreprosjektene våre er i prissjiktet 50.000 - 100.000,-.

Våre priser er konkurransedyktig og vi er opptatt av å skissere reelle tilbud fra start. Skal du sammenligne priser bør du være oppmerksom på at tilbudene er gitt på like betingelser.

crossmenu