Video: Erik Eggum - Anleggsfilm.no (2020)
Haugrud Brønnboring AS

Om oss

Haugrud Brønnboring AS ble etablert i 2003 og har i over 20 år levert tjenester innen vann- og energiboring, i tillegg til fundamentering. Med utgangspunkt på Leira har vi hele Valdres som mest naturlig marked, men utfører jobber på store deler av Øst- og Vestlandet.

Selskapet har opparbeidet en solid erfaring og kompetanse som gjør at du som kunde kan være sikker på et godt resultat. Vi er opptatt av en transparent og trygg prosess, hvor vi blant annet ønsker å belyse et reelt kostnadsoverslag skriftlig tidlig i prosjektet.

På Leira har vi verksted for biler og utstyr, samt lager. Vi lagerfører alt av utstyr for å sikre at du får rask hjelp dersom det oppstår uventede problemer med anlegget ditt.

Døgnbemanning

Vi er tilgjengelig døgnet rundt for kundene våre. Du kan enkelt kontakte oss per e-post eller telefon om du har spørsmål eller problemer som gjør at du trenger bistand fra oss. 

Gratis befaring og vanngaranti

Vi kommer alltid ut på befaring før arbeidet settes i gang. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt og helt uforpliktende. Målet vårt er at du som kunde er sikret et best mulig resultat etter at jobben er ferdig, både med tanke på vannkvalitet og praktisk bruk av anlegget ditt. Vi er tilgjengelige for befaring  både på hverdager og i helger. 

Det er viktig for oss at du som kunde sikres god kvalitet når du velger oss, og vi strekker oss langt for at ønskene dine ivaretas. 

Avløpsanlegg, søknad og prosjektering

Hvis du skal ha innlagt vann er dette søknadspliktig. Sammen med gode samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med hele søknadsprosessen, prosjektering og graving av avløpsanlegg og drenering.

crossmenu